Snijtechnieken

04/06/2011

 
De meeste mensen hebben nooit geleerd wat de beste manier is om iets te snijden. Er is volgens mij niemand die zó goed keukentechnieken kan uitleggen als Gijs Kroon.  Met zijn video instructies kan iedereen de snijtechnieken leren die echte koks ook gebruiken.
Dit is de basis: de snijbeweging. Bijna iedereen doet dat verkeerd, Gijs Kroon laat zien hoe het wél moet.
2:9 min | Bron: Kenniskunde2011 | Kunde Snijtechnieken - Koksmes | 28 maart 2011
Veel mensen snijden zich in hun vingers, Gijs Kroon laat zien hoe je dat kunt voorkomen.
2:7 min | Bron: Kenniskunde2011 | Kennis - Snijden met een kattenklauw | 28 maart 2011
De beste methode voor peterselie, ui en knoflook:
Zie mijn YouTube afspeellijst Kooktechnieken voor meer video's over kooktechnieken en tips & trucs.
 


Comments


Comments are closed.