Met diepvries bladerdeeg bak je in een mum van tijd appelflappen. In de instructievideo van Koopmans kun je zien hoe dat moet.

Bakken | Oven
6 personen  |  Bereiden: 10 minuten   |  Wachten: 15 minuten | Recept

Oventemperatuur
Elektisch: 225 graden C     | Hetelucht: 210 graden C | Gas: stand 5-6

2:00 | Koopmans | Instructievideo appelflappen bakken
Ingrediënten
Voor 6 appelflappen
6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
2 friszure appels
30 gram rozijnen
15 gram kristalsuiker
1 tl kaneel
Koopmans diepvries  bladerdeeg is verkrijgbaar in twee varianten. Gewoon bladerdeeg, op basis van margarine en Roomboter Bladerdeeg. Zie voor meer informatie de info op de website van Koopmans.
Foto
Bladerdeeg Origineel
Foto
Roomboter Bladerdeeg
 


Comments


Comments are closed.