Klik op de foto voor het recept!
@Ziti Zitoni - Patate arrosto con funghi porcini
Geroosterde aardappelen met paddestoelen, weer een geweldig recept van Ziti Zitoni.   De aardappelen gaan ongekookt samen met de porcini inclusief weekwater en salie in de oven.  Lijkt me makkelijk en snel te maken en ook érg lekker, ik ga het zeker proberen!

Aardappelen | Italiaans
4 personen | Bereiden: 15 minuten | Wachten: 30 minuten

 
Foto
@Ziti Zitoni - Tortelloni burro e salvia
Recept van Ziti Zitoni voor verse tortelloni in een boter-salie sausje.

Pasta | Italiaans
4 personen | Bereiden:  90 minuten



 
Foto
@Ziti Zitoni - Risotto con funghi misti, pancetta e timo
 
Foto
@Ziti Zitoni - Vitello tonnato
Vitello tonnato is een klassiek Italiaans gerecht, gesneden kalfsvlees met een romige, mayonaise-achtige saus die is op smaak gebracht met tonijn. Het wordt gekoeld of op kamertemperatuur geserveerd, in de zomer vaak als hoofdgerecht maar ook wel als voorgerecht bij een uitgebreider diner. In Argentinië heet het Vitel toné en wordt het beschouwd als een traditioneel kerstgerecht. Er zijn talloze recepten voor, dit recept is van Ziti Zitoni..

Vlees | Italiaans
4 personen | Bereiden: 45 minuten
 
Foto
@Ziti Zitoni - Giardiniera
Recept voor ingemaakte groente op de site van Ziti Zitoni, afkomstig uit 'Lente in Sicilië' van Manuela Darling-Gansser. Niet moeilijk om te doen en het resultaat blijft tot 2 maanden goed in de koelkast!

Groente | Italiaans
4 personen | Bereiden: 60 minuten