Ro's Food Talks
  • Home
  • Over deze site
  • Food & Things blog
  • KookTips
    • Tips
    • KookWijzer
    • Ingrediënten
    • Alle tips en technieken
  • Recepten
    • Recepten - Startpagina
    • Recepten - Inhoudopgave
    • Recepten - Per rubriek >
      • Aardappelen
      • Groente
      • Hapjes
      • Hartige taarten
      • Lekkere broodjes
      • Pasta
      • Salades
      • Soepen
      • Vis
      • Vlees
      • Voorgerechten
      • Bladeren door recepten
  • Food Films
  • Links

De groene garde over (h)eerlijk eten

28/5/2012

 
Foto
Leontien Aarnoudse, Ellen Vereijken en Anouk Wentink - De groene garde
De groene garde, een bijzonder (kook)boek  van  Leontien Aarnoudse, Ellen Vereijken en Anouk Wentink.
 "Aan de hand van 100 seizoensrecepten, achtergrondverhalen over duurzaamheid en interviews met pioniers kom je meer te weten over seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding, fairtrade, koken zonder pakjes en zakjes, de wirwar aan keurmerken, goede en foute vis en de meerwaarde van minder vlees.

De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten is een kookboek dat gaat over de triomf van de seizoenen en natuurlijke smaaksensaties. Het boek staat bovendien boordevol praktische tips voor het kopen, bereiden en bewaren van een (h)eerlijke maaltijd."
Bron: Groenegarde.nl


Comments are closed.

    Archives

    December 2012
    November 2012
    October 2012
    May 2012
    February 2008
    October 2006
    January 2001
    July 2000
    May 1999

    Categories

    All
    About
    Boeken
    Moestuin
    Recepten

    RSS Feed

                                                    

Foto


@RT 1999-2021